IL FORNO ITALIANO

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1176 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Il Forno Italiano. Meer weten? Ontdek meer

7 okt 2022 om 23:42 Moest boven een bepaald bestellen dus een normale pizza bestellen ho maar Vond dat al een iets waarvan ik dacht geld klopperij Daarbij besteld Parmezaanse kaas voor 2,50 dat zijn dan 2 eetlepels in een cupje ……en een tosti niet te vreten
30 sep 2022 om 2:22 Smaakte erg goed. Hebben genoten.
24 sep 2022 om 19:40 Weer super lekker gegeten!
17 sep 2022 om 7:29 Super lekkere pizza’s
16 sep 2022 om 7:55 Sneller (en vriendelijk) bezorgd dan aangegeven. Grote porties en goed van smaak. Bestel hier graag.
14 sep 2022 om 8:14 Heerlijk gegeten, netjes en zeer vriendelijk bezorgd
9 sep 2022 om 19:44 Altijd lekker en snelle bezorging
4 sep 2022 om 20:44 Altijd erg lekker!
31 aug 2022 om 8:14 Hebben hier al een keer eerder besteld, toen was het eten ook al teleurstellend en nu ook weer. Eerste gedeelte was erg smaakvol maar daarna zat er een rare smaak aan wat je eetlust gelijk verpest.
28 aug 2022 om 4:12 Het brengt mij terug naar Italië, fantastische kwaliteit.
27 aug 2022 om 19:59 Lekker
27 aug 2022 om 15:33 Gerecht besteld wat totaal andere ingrediënten bevatte dan op de kaart stond. Na bellen werd er medegedeeld dat het gerecht was aangepast maar de kaart nog niet. Geen oplossing geboden alleen dat we bij de volgende bestelling korting krijgen als we b